2011. június 8., szerda

Meggyfesztivál Kecelen

A meggy köthető a keceli termelési kultúrához, tudáshoz, az itt élő lakosság generációi során kialakult hagyományokhoz.. A rendezvény két napja alatt szakmai, kulturális, családi és sport programok várják az idelátogatókat. Lesz meggypálinka, meggybor, meggysör kóstolás és vásár, meggylekvár, meggyszörp, meggybefőtt és meggymag párna vásár is.
Az már biztos, hogy idén is megérik a meggy. Ebből következik, hogy ismét lesz Meggyfesztivál!
Mikor? 2011. június 10-11-én
Hol? Old Biker's Club, azaz Motoroskocsma udvara és a keceli piactér (Kecel, Viola u. 8 ).
Kialakult a végleges program, mely másfél nap igazi szórakozást ígér kicsiknek - nagyoknak, sportembereknek - nagyevőknek, táncoslábúaknak - sörrelücsörgősöknek egyaránt.
Kiemelten ajánljuk az izgalmas folk-funky-t játszó kecskeméti Szabó Balázs Bandet, a Turnaround névre hallgató budapesti blues-formációt, akik idén egy igazi zenei csemegével készülnek: a Megasztár 2 óta mindenki által ismert Gál Csaba Boogie-val közös produkcióra készülnek, melyet a Meggyfesztiválon láthatunk először! Fellép még a kiskőrösi maffiavezérek Keresztapu c. sokk-rockzenekara, és a hangulatos, igényes feldolgozásokat játszó kiskunhalasi 5 Non Bonds is. A gyerekek szórakoztatásáról az Apacuka együttes gondoskodik, színes, játékos, táncos koncertjük biztosan emlékezetes élmény lesz.
www.meggyfesztival.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése